Hrvatska
Regija
Kreće prodaja godišnjih karata za utakmice KK Zadar. Koliko vrijedi ABA, a koliko HT Premijer liga?

Kreće prodaja godišnjih karata za utakmice KK Zadar. Koliko vrijedi ABA, a koliko HT Premijer liga?

Autor: Paulo Sarić

Svi pretplatnici će na poklon dobiti navijačku majicu.

Prvoga dana rujna kreće prodaja godišnjih pretplata za KK Zadar, objavljeno je na službenim stranicama najpopularnijeg hrvatskog košarkaškog kluba. Iako je promjena sustava natjecanja HT Premijer lige dalmatinskom abaligašu donijela najvjerojatnije šest utakmica više pred domaćom publikom – cijene godišnjih karata nisu se mijenjale u odnosu na prethodnu sezonu pa će vjerni navijači već za 400 kuna moći pogledati najmanje 28 utakmica voljenog kluba.

Manjih je promjena bilo u cijenama ulaznica za pojedinačne utakmice koje su pojeftinile deset kuna za dvoboje ligaškog dijela hrvatskog prvenstva te poskupile pet kuna za susrete Jadranske lige.

Stari pretplatnici svoja mjesta mogu rezervirati u prva dva tjedna prodaje, odnosno do 15. rujna, nakon čega sve karte idu u slobodnu prodaju.

FOTO: Više utakmica za istu cijenu (KK Zadar)

Novost je ukidanje godišnjih pretplata za polaznike Škole košarke kojih je prošle sezone navodno bilo čak 900, no to ne znači da će mladići koji se bave košarkom izgubiti pogodnost besplatnog ulaska na utakmice KK Zadar. Trebat će, tek, preko trenera najaviti svoj dolazak 48 sati prije početka susreta nakon čega će im klub organizirati zajednički dolazak na utakmice.

Dodajmo ovome da je klub u suradnji s OTP bankom u sklopu programa vjernosti 'OTPetica' osigurao dodatnih deset posto popusta na godišnje pretplate, dok će se i naredne sezone u sklopu programa vjernosti OTP banke moći zamijeniti bodovi i kupiti pojedinačna karta za utakmice KK Zadar za - samo jednu kunu.

Ulaznice se prodaju na blagajni ŠRC Višnjik u vremenu od 10 do 18 sati.

GODIŠNJE PRETPLATE
Tribine – 400 HRK
Press tribina – 500 HRK
Prsten – 500 HRK
Teleskop – 500 HRK

POJEDINAČNE ULAZNICE

HT Premijer liga – osnovni dio sezone
Tribine – 20 HRK
Press tribina – 30 HRK
Prsten – 30 HRK
Teleskop – 30 HRK

HT Premijer liga – doigravanje
Tribine – 30 HRK
Press tribina – 40 HRK
Prsten – 40 HRK
Teleskop – 40 HRK

ABA liga
Tribine – 35 HRK
Press tribina – 45 HRK
Prsten – 45 HRK
Teleskop – 45 HRK