Hrvatska
Kreću pretplate za utakmice Splita. Cijene će vas šokirati

Kreću pretplate za utakmice Splita. Cijene će vas šokirati

Autor: B.T.

Kad sa Gripa zaori 2024/25

Od utorka 3. rujna u prodaju kreću pretplate za utakmice KK Splita za sezonu 2024/25. Pretplate će biti dostupne na www.adriaticket.com ili na blagajni kluba (Ulica Slobode 16 B) svakim radnim danom od 10 do 13 sati te utorkom i četvrtkom od 17 do 19 sati. 

Cijena pretplate ostala je ista kao i prošle sezone, iznosi 100 eura, a cijena dječje pretplate (djeca do 12 godina) iznosi 40 eura. 

U tsunamiju poskupljenja ova je vijest pozitivni šok jer se očekuje 35 + domaćih utakmica Splita u trokružnom sustavu FAVBET Premijer lige i za dva člana većoj AdmiralBet ABA lige, što znači da je cijena ulaznice po utakmica manja od tri eura, a za djecu do 12 godina jedva preko eura.  Najbolje znate koliko ste plaćali kuglicu sladoleda ovog ljeta na moru. Netko dva, a netko i četiri eura, pa procijenite isplati li se. 

Od ove sezone pretplatničke iskaznice bit će i u digitalnom obliku. U prodaji će po cijeni od 750 eura od 3. rujna biti i ograničeni broj mjesta za VIP ložu i kupnja će biti moguća isključivo na blagajni kluba. 

Back To School ponuda - Promocija upisa u Škole košarke na Basketball.hr