Hrvatska
Regija
Kujundžićevih 30 poena premalo za pobjedu Kujundžićevog Osijeka

Kujundžićevih 30 poena premalo za pobjedu Kujundžićevog Osijeka

Tijesan poraz Brokera od HKK Zrinjski.

Jučer jeu Mostaru odigrala druga pripremna utakmica u kojoj su se sastali HKK Zrinjski i KK Vrijednosnice  Osijek, a pobijedili su ponovno domaćini, ovoga puta rezultatom 96:95 (17:29,  26:21, 23:28, 30:17).

Vidno svježiji ''Brokeri'' pružili su bolju igru naročito u napadu, dok je obrana dobro ''štimala'' sve do zadnje  četvrtine.  Veliki pad koncetracije i lošije taktičko postavljanja  igrača glavni su razlog poraza već dobivene utakmice, ali trener Domagoj Kujundžić je optimističan:

    - Odigrali smo dvije utakmice sa tvrdim i neugodnim protivnikom,   u prvoj smo bili vidno umorni od puta i loše smo reagirali, što  je i razumljivo. U drugoj  utakmici smo pokazali više, ali  nedovoljno za pobjedu, što u ovom trenutku nije niti važno.  Ekipa je gotovo nova u odnosu na prošlu sezonu, još je neuigrana i troma od teških treninga, a tek nam se jučer priključio  Buljević. Vidim veliki atletski i radni potencijal momčadi, što  me jako raduje, smatram da smo posloženi na svim pozicijama i da  ćemo nakon uigravanja iz utakmice u utakmicu rasti.

Vrijednosnice su nastupile u sastavu: Bašić 11, Jordano 14,  Filipović, Kujundžić 30, Dmitrović, Ćorić 8, Šarenac 8, Darling 3, Turalija 11, Buljević 10.

Već u petak i subotu za Osječane slijede nove provjere u Tuzli, portiv OKK Sloboda.