Hrvatska
Regija
Kujundžićevih 30 poena premalo za pobjedu Kujundžićevog Osijeka

Kujundžićevih 30 poena premalo za pobjedu Kujundžićevog Osijeka

Autor: Basketball.hr basketball.hr Photo: KK Vrijednosnice Osijek

Tijesan poraz Brokera od HKK Zrinjski.

Jučer jeu Mostaru odigrala druga pripremna utakmica u kojoj su se sastali HKK Zrinjski i KK Vrijednosnice  Osijek, a pobijedili su ponovno domaćini, ovoga puta rezultatom 96:95 (17:29,  26:21, 23:28, 30:17).

Vidno svježiji ''Brokeri'' pružili su bolju igru naročito u napadu, dok je obrana dobro ''štimala'' sve do zadnje  četvrtine.  Veliki pad koncetracije i lošije taktičko postavljanja  igrača glavni su razlog poraza već dobivene utakmice, ali trener Domagoj Kujundžić je optimističan:

    - Odigrali smo dvije utakmice sa tvrdim i neugodnim protivnikom,   u prvoj smo bili vidno umorni od puta i loše smo reagirali, što  je i razumljivo. U drugoj  utakmici smo pokazali više, ali  nedovoljno za pobjedu, što u ovom trenutku nije niti važno.  Ekipa je gotovo nova u odnosu na prošlu sezonu, još je neuigrana i troma od teških treninga, a tek nam se jučer priključio  Buljević. Vidim veliki atletski i radni potencijal momčadi, što  me jako raduje, smatram da smo posloženi na svim pozicijama i da  ćemo nakon uigravanja iz utakmice u utakmicu rasti.

Vrijednosnice su nastupile u sastavu: Bašić 11, Jordano 14,  Filipović, Kujundžić 30, Dmitrović, Ćorić 8, Šarenac 8, Darling 3, Turalija 11, Buljević 10.

Već u petak i subotu za Osječane slijede nove provjere u Tuzli, portiv OKK Sloboda.