Regija
Marko Ramljak uoči Ohrida: U dobrom smo ritmu, ali možemu pružiti puno više

Marko Ramljak uoči Ohrida: U dobrom smo ritmu, ali možemu pružiti puno više

Druga ABA liga donosi nova iskušenja za HKK Zrinjski.

U okviru 4.kola Druge ABA lige momčad Zrinjskog domaćin je ekipi Ohrida. Utakmca se igra danas s početkom u 18 sati u Sportskoj dvorani Bijeli Brijeg, a najavljuju je trener Hrvoje Vlašić i igrač Marko Ramljak.  

Hrvoje Vlašić

“Dolazi nam momčad koja ima tri poraza. Njihov trenutni položaj na tablici otkriva da su ispod nivoa u odnosu na ostale, međutim to je momčad u kojoj odskaču francuski internacionalac Remi Barry, playmaker Ross i bugarski internacionalac Tsonkov. Mi smo primorani dati svoj maksimum protiv Ohrida. Stanje u momčadi je dosta dobro, sitnih ozljeda imamo nadam se da ćemo u punom sastavu dočekati momčad Ohrida. 

Marko Ramljak, igrač HKK Zrinjski Mostar

“Ne znam točno o kakvoj se ekipi radi. Mogu reći za nas da smo u dobrom ritmu, ali da nismo dosegli maksimum jer mislim da možemo pružiti puno bolje nego što smo u nekim utakmicama do sada odigrali. Energetski dajemo dosta u zadnjim utakmicama i mislim da će tako biti i sutra. Bez obzira hoćemo li biti u punom sastavu ili ćemo odmarati neke igrače, favoriti smo i siguran sam da ćemo sutra pobjediti.”