Time-out
Među prvima nove dresove KK Zadra će odjenuti vatreni nogometaši

Među prvima nove dresove KK Zadra će odjenuti vatreni nogometaši

Autor: Branko Tabak

Web i Fan shop - uskoro!

Košarkaški klub Zadar uskoro će dobiti nove web stranice i Fan shop.

Na klupskim mrežnim stranicama i stranicama novog tehničkog sponzora Visual Sporta bit će moguće kupiti svu opremu koju će nositi košarkaši Zadra kao i navijačke rekvizite kluba.

- Sve bi trebalo biti gotovo do početka sezone, Fan shop će biti smješten u krugu Sportskog centra Višnjik, točnije u jednom od prodajnih prostora bazena. No prioritet je početak rada web shopa i vjerujem da će to biti i prije realizirano i stavljeno u funkciju, rekao je direktor kluba Željko Žilavec.

Novi dresovi zadarskog sportskog miljenika odlično su primljeni u javnosti. Motive crkve Svetog Donata i Svete Stošije košarkaši Zadra nosit će sljedeće tri sezone, a osim njih promociji grada doprinijeti će i mlađi uzrasti.

- Koliko ja znam prvi puta u povijesti svi će uzrasti, od pretkadeta do seniora, nositi istu opremu, naglasio je Žilavec.

Kad je seniorski sastav u pitanju ovih dana, prema riječima sportskog direktora Branimira Longina do kraja mjeseca, a najkasnije do početka priprema 8. kolovoza znat će se imena svih igrača koji će 'uskočiti' u novi zadarski dres.

Personalizirane dresove KK Zadar na poklon će dobiti i zadarski srebrni nogometaši: Luka Modrić, Šime Vrsaljko, Danijel Subašić i Dominik Livaković.