Hrvatska
Mršić:"Vidjeli smo jednu odličnu utakmicu"

Mršić:"Vidjeli smo jednu odličnu utakmicu"

Kako su utakmicu vidjeli u Cedeviti

Nakon poraza u drugoj utakmici finalne serije doigravanja za naslov praka Hrvatske od Cibone 85-91 pred novinare su stigli trener Cedevite Veljko Mršić i igrač Karlo Žganec. Ovo je njihovo viđenje utakmice.

Veljko Mršić (trener Cedevite): 

"Mislim da ste imali priliku vidjeti jednu odličnu utakmicu. Bila je dosta bolja nego ona prva. Šuterski su momčadi bile bolje. Na kraju je Cibona u zadnjih pet minuta imala kvalitetnija rješenja. Reynolds je zabio dvije trice, a mi smo promašili u napadu sve i utakmica je otišla na Ciboninu stranu. Cibona se dobro kretala, a mi smo cijelu utakmicu radili dosta grešaka u obrani, gubili smo ljude, utrčavali su nam iza leđa i imali dosta kontrapada. Znali smo da je Reynolds kvalitetan igrač i ovu je utakmicu odigrao na visokom nivou." 


Karlo Žganec (krilni centar Cedevite):

 "Bila je to jako tvrda i teška utakmica. U zadnjih šest-sedam minuta igrali smo lošu obranu. Oni su to iskoristili, a i naša pomalo glupa rješenja u napadu dovela su Cibonu do zaslužene pobjede. Očigledno je da su oni danas imali više energije od nas. Možda nisu željeli više pobjedu od nas, ali su imali puno više energije tokom utakmice."