Hrvatska
Mulaomerović: Pokušat ćemo zatvoriti seriju u gostima kod Dinama

Mulaomerović: Pokušat ćemo zatvoriti seriju u gostima kod Dinama

Autor: Cedevita Junior/BB.hr Photo: Ivica Čavka/KK Split

Drugi zagrebački derbi igra se u Košarkaškom centru Dražen Petrović 6.5. u 20:45h

Prva utakmica doigravanja između Cedevite Junior i Dinama donijela je još jedan u nizu zanimljivih i neizvjesnih susreta između dvije momčadi. Dinamo je bolje otvorio utakmicu i vodio na poluvremenu, ali „narančasti“ su sjajno odigrali drugi dio utakmice i uspjeli slaviti na kraju. „Modri“ love pobjedu kako bi "ostali u igri" i dobili svoju priliku u majstorici, dok momčad Damira Mulaomerovića želi zadati zadnji udarac i proći dalje bez poraza. Sve u svemu, sigurno nas očekuje još jedan uzbudljiv zagrebački derbi.

Damir Mulaomerović: "Poveli smo 1:0, sigurno je to na neki način prednost. Odigrali smo sjajno drugo poluvrijeme, ako ponesemo taj dio i odigramo isto energetski pokušat ćemo završiti seriju u gostima. Neće biti lako sigurno, Dinamo ima adute i siguran sam da na svom terenu igraju puno bolje. Očekujem puno zahtjevniju, čvršću, jaču utakmicu. Imali smo 2, 3 dana da popravimo neke stvari i nadam se da ćemo biti na razini na kojoj smo bili u drugom poluvremenu."

Ivan Karačić: "Oni trenutno vjerojatno kao i mi rade na vlastitim greškama koje smo imali na utakmici i na nama je da to ispravimo što prije. Nemamo puno vremena za to, ali moramo adresirati najbitnije propuste i mislim da imamo šanse dovršiti posao u ponedjeljak. Naravno, ne smijemo nikoga podcijeniti pa zato u svaku utakmicu ulazimo odgovorno i spremno. Znamo da nas čeka jako teška utakmica u ponedjeljak, ali bez borbe ne mogu se ostvariti rezultati. Nadam se da ćemo završiti posao u ponedjeljak, a ako ne, onda imamo četvrtak."