Hrvatska
Regija
Nazor: Možda je ovo bila naša najbolja utakmica

Nazor: Možda je ovo bila naša najbolja utakmica

Autor: KK Cibona

Zadovoljan i nakon poraza.

Košarkaši Cibone poraženi su u Draženovu domu rezultatom 87:93 od momčadi Crvene Zvezde u 11. kolu Aba lige.

“Čestitam Crvenoj Zvezdi na zasluženoj pobjedi. Žao mi je jedino što nismo pokazali borbu na početku utakmice. Naša obrana nije bila prava, a kad je protivnik ovako razigran i kvalitetan teško je prelomiti utakmicu. Pokazali smo karakter. Kada pogledamo snagu protivnika možda je ovo bila i naša najbolja utakmica”, izjavio je na konferenciji za novinare nakon utakmice trener Cibone Ante Nazor.

“Moramo vidjeti gdje smo danas pogriješili i iz toga izvući pouku. Trebamo popraviti te pogreške u utakmicama koje slijede”, zaključio je Nazor.

“Poraz  nikada nije lagan. Mislim da je presudila ta prva četvrtina. Generalno smo se počeli dizati, pokazujemo dobru igru i dajemo sve od sebe”, podvukao je Cibonin košarkaš Ivan Novačić


”Čestitam Ciboni, odigrali su jako dobru utakmicu. Nisu odustali i vraćali su se iznova. Ovdje večeras jedino vrijedi pobjeda. Ovo nije naša najbolja utakmica, ali  što možemo. Moram biti jako zadovoljan završetkom ove serije utakmica koje smo imali. Samo prvu četvrtinu smo odigrali kako smo se dogovorili. Dolaskom Ante Nazora i novog playa  Ratkovice te uz mladog Uljarevića mislim da će Cibona daleko dogurati u nastavku sezone”, kazao je trener gostiju Dušan Alimpijević nakon susreta.

” Čestitam Ciboni na dobroj igri. Mi smo igrali super u prvoj četvrtini, poslije smo pokazali nešto što ne radimo. Nismo poštivali dogovoreno te je na kraju svedeno na šest poena. Trebamo igrati s boljim karakterom i pokazati pravo lice, a ovo nije bilo naše pravo lice,” rekao je igrač gostiju Pero Antić.