Regija
Nema više Mega Leksa

Nema više Mega Leksa

Autor: Paulo Sarić

Srbijanski klub poznat po razvoju mladih igrača dobio je novog sponzora.

KK Mega Leks promijenio je ime. Nakon nekoliko sezona dodatka Leks, srbijanska Mega će se iduće dvije godine zvati Mega Bemax. Posljedica je to sponzorskog ugovora koji je potpisan s crnogorskom građevinskom kompanijom. Poslovna suradnja dvaju aktera traje već neko vrijeme, pa su već lani kadetski i juniorski tim kluba iz Srijemske Mitrovice nastupali pod imenom Mega Bemax, pri čemu su potonji postali vicešampioni Europe.

- Iz godine u godinu rastemo kao klub trudeći se da vodimo racionalnu poslovnu politiku i da odgovorno prilazimo svim izazovima sa kojima se susrećemo. Veliku podršku u tome imamo od strane naših sponzora bez kojih napredak ne bi bio moguć. Sa kompanijom Bemax imamo izuzetno pozitivna iskustva i vrlo nam je drago što je naše partnerstvo ovim ugovorom podignuto na najviši nivo. Bemax je poznata i uspješna građevinska kompanija i shodno tome vjerujemo da ćemo zajedničkim snagama uspjeti nadograditi sve ono što je urađeno do sada i da ćemo stvoriti uvjete da Mega Bemax bilježi još bolje rezultate. Trudit ćemo se da s naše strane opravdamo ukazano povjerenje – izjavio je za službene stranice kluba generalni menadžer Mege Goran Ćakić.




Prvo službeno pojavljivanje u javnosti s novim imenom klub će imati već u noći s 22. na 23. lipnja na NBA draftu na kojemu se očekuje biranje nekolicine igrača srbijanskog abaligaša.