Hrvatska
Nova imena Seničić i Jusup

Nova imena Seničić i Jusup

Agens Univers se priprema za novu sezonu.

Tjedan dana priprema je iza košarkaša Agens Universa. Drugoligaš koji je prošle sezone upisao devet pobjeda za deveto mjesto u konkurenciji dvanaest klubova u novu će sezonu ući s novim trenerskim dvojcem. Uz Marka Bošnjaka na klupi će biti i Miro Vranjić kojem je zadnji trenerski angažman bio u Gorici gdje je prije dvije sezone asistirao Josipu Sesaru.

”Izuzetno sam ugodno iznenađen klubom koji se uspješno razvija i za koji bi rekao da je jedna lijepa priča. U razgovoru s Markom sam uvidio da ovaj klub iako mali ima svoju viziju i kvalitetne termine za trening, te igrače koji uz studiranje pokazaju ljubav prema košarci. Već prošle sezone ekipa je postigla jako lijep rezultat za svoju prvu sezonu, a ja bi želio da ove napravimo korak, dva više odnosno da u konkurenciji deset klubova pokušamo biti među prvih pet. Cilj je da ove sezone pokušamo još više ”košarkaški” raditi u skladu s mogućnostima momčadi što bi nam trebalo donijeti jedan dobar rezutat”..kaže Vranjić.

Momčad je ostala na okupu, a pristigla su i dva igrača Luka Seničić i Frane Jusup, sin poznatog trenera Danijela Jusupa.

 ”Prve prijateljske provjere očekuju se slijedeći tjedan kada momčad prođe ovaj ”suhi” dio treninga”..zaključio je Vranjić.