Hrvatska
Održan Cedevita Junior Kids' Day '24

Održan Cedevita Junior Kids' Day '24

Autor: Cedevita Junior/BB.hr Photo: KK Cedevita junior

Zadnji dan u dvorani, a sada na more...

U Domu košarke Cedevita tradicionalno se održao najzabavniji završetak košarkaške sezone u kojem je više stotina polaznika najuspješnije škole košarke u Hrvatskoj provelo zadnji dan u dvorani prije ljetne pauze.

Glavni događaj bile su tri all-star utakmice koje su se istovremeno odigrale na sva tri terena te u njima nije nedostajalo atraktivnih poteza i i uzbuđenja. Na poluvremenima i nakon utakmica održana su i razna zabavna natjecanja u vještinama i šuterskoj preciznosti, a sve viđeno bilo je još jedna potvrda sjajnog rada i organizacije naše škole košarke pod vodstvom Dejana Jovovića. Također, bilo je lijepo vidjeti mnoge sjajne talente na okupu koji su potvrda kako će se klub i u budućnosti moći boriti za najsjajnija odličja u nacionalnim prvenstvima. Podsjećamo kako je ove sezone ostvaren fenomenalan rezultat te su U13 i U19 ekipe bile prvaci svojih natjecanja, U15 sastav osvojio je srebro te U17 broncu.

Naravno, važan dio škole košarke Cedevite Junior su i roditelji koji su također aktivno sudjelovali na ovom zabavnom druženju i osvojili nagrade. Kao i uvijek, ovaj kraj sezone za klub predstavlja početak ljeta, a glavna poveznica s ljetom je košarkaški kamp na Velom Lošinju koji se održava u 8 termina:

24.6.-1.7.

1.7.-8.7.

8.7.-15.7.

15.7.-22.7.

22.7.-29.7.

12.8.-19.8.

19.8.-26.8.

24.8.-31.8.

Za više detalja posjetite Dom košarke ili kontaktirajte g. Željka Dugandžića (0912330223, zeljko.dugandzic@kkcedevitajunior.hr), voditelja Doma košarke Cedevita i kampa.