Time-out
Ovacije Srđanu Subotiću na oproštaju od igračke karijere

Ovacije Srđanu Subotiću na oproštaju od igračke karijere

Autor: Branko Tabak

Sretno Suba!

Srđan Subotić je tijekom Zadar Basketball Tournamenta našem novinaru Paulo Sariću potvrdio završetak karijere i prelazak u trenerske vode.

Prije nekoliko dana objavili smo i vijest kako će 37-godišnji Splićanin preuzeti vođenje kadetskog uzrasta matičnog kluba s Gripa, a jučer je uoči utakmice 1. kola Druge ABA lige upriličena mala svečanost povodom njegova igračkog umirovljenja. Navijači žutih zasluženim su pljeskom Subotića ispratili u trenerske prema novim izazovima.


Pogledajte kako je to sinoć izgledalo na Gripama. 

Zanimljivo, Subotić je bio kapetan Splita kada je osvojena jedina titula prvaka Hrvatske, bilo je to davne 2003. godine kada su “žuti” srušili Cibonu. – Osvojili smo trofej usred Zagreba, sjećam se nezaboravnog dočeka, već na aerodromu je bilo krcato ljudi, a malo je poznato da je u jednom trenutku nestao pehar. Nitko ga nije mogao naći, a onda mi ga je iz mase izvukao prijatelj. Došli smo do dvorane, a tek tamo je bilo nešto nezaboravno. Milijun svita na parkingu, u dvoranu nije mogla stati iglica, a igrači nisu uspjeli doći do parketa. Bilo je preopasno,  – pričao je Subotić o tim danima.