Hrvatska
Poraz Cibone od Olimpije, Velić najavljuje nova pojačanja

Poraz Cibone od Olimpije, Velić najavljuje nova pojačanja

Autor: Branko Tabak

'Tražimo igrače...'

Dvostruko slavlje Slovenije u Hrvatskoj. Reprezentacija je bila bolja od izabranika Dražena Anzulovića u Varaždinu, dok je Petrol Olimpija nadigrala Cibonu pod Tornjem 58-72. Prvi je ovo poraz Cibosa u pripremnim utakmicama za novu sezonu  Većinu su utakmice Vukovi bili u egali da bi u završnici Zmajčeki odmakli na konačnih 14 koševa razlike. 

‘S radom momaka nema nikakvih problema, problem je taj što nismo još kompletni. Bez Bilinovca smo koji je još u reprezentaciji i visokog Ljubičića koji je ozlijeđen, tako da nam fali igrača za još ozbiljniji trening’, opisao je trenutnu situaciju trener Velić.

‘Nismo još završili roster, tražimo igrače i kad se kompletiramo moći ćemo puno ozbiljnije raditi ali tek smo na početku, dva i pol tjedna radimo tako da ćemo zasigurno biti spremni za početak sezone’, rekao je trener Vukova za službene klupske mrežne stranice. 

 

CIBONA: Jularić, Uljarević 9, Ross 14, M.Ljubičić 2, Marić 5, Slavica 6, Rozić 5, Novačić 4, Gilbert 2, Krapić 4, Kraljević 7.

PETROL OLIMPIJA: Jones 12, Tratnik 4, Felton, Špan 11, Bubnić 9, Lozić 5, Šamanić 4, Begić 7, Badžim 17, Vujačić, Sanon, Rebec 3.