Hrvatska
Prije Subotice Cedevita Junior gostuje kod Splita

Prije Subotice Cedevita Junior gostuje kod Splita

Autor: Cedevita Junior/BB.hr Photo: KK Cedevita junior

Nedjelja, 18 aati

Cedevita Junior u nedjelju u sklopu 2. kola FAVBET Premijer lige gostuje kod ABAligaša Split, u dvorani Gripe s početkom u 18 sati.

Split je u prvom kolu FAVBET Premijer lige uvjerljivo slavio protiv Šibenke, dok su u petak u AdmiralBet ABA Ligi poraženi na domaćem parketu od Igokee. Cedevita Junior je otvorila novu sezonu s visokom pobjedom nad Boscom u Domu sportova, ovo im je posljednja utakmica prije nego što se momčad Damira Mulaomerovića uputi prema Subotici gdje ih čekaju prva dva kola NLB ABA 2 Lige.

Prijenos utakmice će biti na HKS TV.

“Kao što nam je trener Mulaomerović rekao, ako pristupimo utakmici s dobrom energijom i dobrom obranom onda mislim da možemo parirati Splitu. Oni su dobra momčad ali mi moramo gledati više sebe, moramo igrati našu igru i biti na visokom energetskom nivou i igrati s puno trčanjem, ako tako igramo možemo napraviti velikih problema, ne samo za Split nego i za sve druge utakmice,” istaknuo je Ivan Karačić.

“Čeka nas teško gostovanje i težak tjedan nakon toga. Split je favorit, igraju ABA Ligu i imaju dosta individualne kvalitete. Slaven Rimac kao trener im je donio neku novu dimenziju. Ovaj tjedan smo dobro trenirali, kompletni smo i vratio nam se Karačić, ono što mi želimo napraviti je odigrati što bolju utakmicu i pokušati pobijediti ako se pokaže prilika,” najavio je susret trener Damir Mulaomerović.

Standings provided by Sofascore