Regija
FOTO: Ramljak predvodio Zrinjski do visoke pobjede

FOTO: Ramljak predvodio Zrinjski do visoke pobjede

+31 protiv Ohrida.

Večeras je u Mostaru odigrana utakmice 4. kola, 2. ABA Lige u kojoj su se sastali košarkaši Zrinjskog i makedonskog predstavnika KK Ohrid.

Domaćini su bili uvjerljivi i slavili 93-62. Nakon prve četvrtine bil je +8 za Hercegovce, a na poluvremenu za goste nedohvatljivih 56-40. Prednost se povećavala i u drugom poluvremenu do završnih +31.

U redovima Zrinjskog najuspješniji je bio Marko Ramljak koji je postigao 20 poena, dok je kod gostiju najbolji bio Barry sa 22..

HKK Zrinjski: Šutalo 12, Kuzman, Petrić, Princ, Sokolović 15, Golemac 1, Demić 11, Begić 2, Brummitt 10, Miličević 13, Ljujić 9, Ramljak 20.

Branko Janeski, košarkaš KK AV OHRID

“Čestitam domaćinu na pobjedi, rezultat na kraju nije mjerilo utakmice, napustila nas je sreća naravno gledajući prilike Ohrida.”

 Petar Čočorski, trener KK AV Ohrid

“Čestitam Zrinjskom na dobrom domaćinstvu, u ekipi koja ima na playmakerskoj poziciji 10 asistencija ne možeš očekivati rezultat, a domaćin je imao 23 asistencije što nam govori da nešto nije funkcioniralo. Domaćinu želim mnogo sreće u nastavku natjecanja”

Hrvoje Vlašić, trener HKK Zrinjski Mostar

“Zadovoljan sam pobjedom, čestitam Ohridu na fer i korektnoj utakmici. Mi smo krenuli dosta loše sa utakmicom, trebalo nam je vremena da krenemo igrati. U nekim momentima nismo izgledali najbolje ali ipak ne mogu biti nezadovoljan pobjedili smo.”

Aleksandar Sokolović, košarkaš HKK Zrinjski Mostar

“Utakmica u kojoj smo stavljeni na test zrelosti i to se pokzalo kao uspješno, čestitam momcima na pobjedi to je jedino i bitno što se nas tiče. Hvala klubu Ohridu na fer utakmici i želim im mnogo uspjeha u nastavku. Mi se okrećemo našem daljem rasporedu gdje imamo tjedan dana slobodno te Borac u Čačku te se nadam da ćemo napraviti seriju.”