Hrvatska
Regija
Široki smjenio trenera, na klupi opet Zadranin

Široki smjenio trenera, na klupi opet Zadranin

Autor: Branko Tabak

Krunoslav Krajnović više nije trener HKK Široki.

Nakon domaćeg poraza od Sparsa Krunoslav Krajnović je dobio otkaz u HKK Široki. Nasljednik Danijela Jusupa nije započeo sezonu prema željama vodstva aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine.

Vodio je momčad u sedam utakmica, što u ABA 2 ligi., što  Prvenstvu BiH te ostvario četiri pobjede (Rogaška, Zrinjski, Dynamic i Novi Pazar) i tri poraza (Helios, Spars i Kakanj).

- Krunoslavu se iskreno zahvaljujemo na svemu i želimo mu puno sreće u budućnosti, objavili su na Facebook stranici kluba i izvijestili kako je novi trener povratnik na klupu Širokog, donedavni trener HKK Zrinjski s kojim je 2018. osvojio naslov prvaka BiH - Hrvoje Vlašić.

Vlašić se na klupu Širokog vraća nakon 10 godina, a s klubom je u sezoni 2008/2009 osvojio naslov državnog prvaka. U karijeri je još vodio Zadar, Jolly, Zrinjski, Čapljinu, Posušje…Vlašić će Široki voditi već protiv Lovćena u 5.kolu ABA lige 2, u srijedu u 19 sati na Pecari.

Iz Uprave HKK Široki su izjavili:

- Mi u upravi smo morali reagirati nakon dva poraza u BiH prvenstvu, i napraviti šok terapiju s kojom će se naša momčad malo prodrmati. Krunoslavu se zahvaljujemo na svemu i želimo mu puno sreće u nastavku karijere. Što se tiče novog trenera, Hrvoja poznajemo od prije i nadamo se da će suradnja biti uspješna.