Rezultati

HT Premijer liga: Zabok - Sonik Puntamika Petak, 05.03. - 18 sati - Arena Sport ABA 2 liga: Gorica - Podgorica Petak, 05.03. - 20 sati - Arena Sport ABA liga: Mornar - Zadar 77-71 HT Premijer liga: Split - Vrijednosnice Osijek 86-81

Hrvatska
Regija
Splićani u Mostar dolaze pobijediti

Splićani u Mostar dolaze pobijediti

Autor: KK Split Photo: Split/Ivica Cavka

Pred splitskim "žutima" je 12. kolo Druge ABA lige i gostovanje u Mostaru kod Zrinjskog (četvrtak, 19 sati).

 - Zrinjski je iskusna ekipa, koja zna nametnuti svoj stil igre. Imaju Princa i Sokolovića, racionalni su, ne srljaju, svaku utakmicu igraju na način na koji njima odgovara i to im je najveća kvaliteta. I dalje nemamo Kanaeta i Omrčena, koji će na operaciju, a u dvoboju protiv Zrinjskog nećemo moći računati na Jukića, koji ima ozljedu stopala. Svaku utakmicu pokušavamo ići na pobjedu, tako će biti i u Mostaru - kazao je Splitov trener Ivica Skelin.

 Osvrnuo se na mogućnost angažmana iskusnog Bruna Šundova.

 - Bruno trenira s nama već desetak dana, ima želju pomoći, na zalasku je karijere. Volio bih kroz utakmice vidjeti u kakvom je stanju, ali za sada nije licenciran - kaže Skelin.

 O gostovanju u Mostaru govorio je i Mike Scott.

 - Moramo biti koncentrirani svih četrdeset minuta, fokusirani na utakmicu. Mi igramo sve bolje i bolje, nismo dobro ušli u sezonu, ali siječanj je, imamo još vremena za zaigrati bolje. Moramo dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti gdje će nas to odvesti - rekao je Scott.