Hrvatska
Subotić: Neupitna je kvaliteta Cedevita Olimpije, Škrljevo ne bi komentirao

Subotić: Neupitna je kvaliteta Cedevita Olimpije, Škrljevo ne bi komentirao

Autor: Teo Cilar Photo: KK Split - Ivica Čavka

U Splitu zahvalili Škrljevu na "razumijevanju" za termin utakmice.

Trener Splita Srđan Subotić bio je realan nakon pobjede Cedevite Olimpije protiv njegovog Splita. Gosti su došli u Split kao veliki favoriti, a dobrom igrom to su i potvrdili te slavili s 77:95 na Gripama i tako došli do svoje druge pobjede dok je Split na dva poraza u dvije odigrane utakmice u ovom natjecanju.  

-U prvom dijelu smo mogli bolje reagirati u obrani u drugoj četvrtini, ali uz šut kakav su imali za tri poena (14 od 25, nap.a.) teško je imati neke zamjerke. Mislim da smo dali što smo mogli danas, čestitke Cedevita Olimpiji na pobjedi koja ni u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Neupitna je kvaliteta gostiju u odnosu na nas, rekao je za početak trener Splićana. 

Problem je, jer teško je limitirati igrače, oni žele igrati. Svi su tu došli za ove utakmice i teško se štediti, a onda ako hoćeš nekog štediti, onda će se i on sam štediti na terenu. Ako tražiš da igra maksimalno onda je teško da i ti tu kalkuliraš. Odigrali smo koliko smo mogli protiv Cedevita Olimpije a danas protiv Škrljeva kako bude.

Tu se oglasio glasnogovrnik Splita. 

- Svi znate da danas u 19 sati ekipa igra protiv Škrljeva u gostima, hvala na razumijevanju za termin utakmice, sarkastičan je bio Ozren Maršić

Jedan od novinara je upitao trenera Splita kakvo je Škrljevo i da li je u stanju zaskočiti Split.

- Iskreno, uopće mi se ne komentira to, za kraj je rekao vidno nezadovoljan terminom utakmice trener Splita.