Hrvatska
Regija
Subotić: Svala čast Žoriću i Tomasu!

Subotić: Svala čast Žoriću i Tomasu!

Nova pobjeda razigrane Cibone!

Košarkaši Cibone slavili su u 5. kolu ABA lige u Skoplju kod momčadi MZT Skopje Aerodrom rezultatom 83-76. Trener Slobodan Subotić bio je nakon utakmice zadovoljan, a posebnmo je istaknuo dva igrača. 

“Utakmica je bila onakva kakvu sam i očekivao. MZT je pokazao da je jaka momčad. Dobiti Igokeu na strani nije mala stvar. Očekivao sam tvrdu utakmicu. Nismo napravili puno grešaka, prvi put da imamo samo 15 pogrešaka na cijeloj utakmici. Neke su mogle biti kobne, ali sačuvali smo mirnu glavu do kraja i priveli utakmicu kraju,”  izjavio je na konferenciji za novinare nakon utakmice trener Cibone Slobodan Subotić.

“Mi još nismo tamo gdje bi trebali biti jer postoje objektivni razlozi za to. Ovaj tjedan Žorić i Tomas zbog ozljeda nisu trenirali tri dana. Svaka im čast, stisnuli su zube i doprinijeli ovoj pobjedi večeras”, zaključio je Subotić.

“Bila je jako teška utakmica. Ovo je vrlo bitna pobjeda za nas, prva u gostima ove sezone. Na kraju smo skoro izgubili da nije bilo starijih igrača koji su izvukli ovu pobjedu”, podvukao je igrač Cibone Domagoj Bošnjak.