Hrvatska
SuperSport Kup Krešimir Ćosić: Milačić prepustio ulogu favorita Dubravi

SuperSport Kup Krešimir Ćosić: Milačić prepustio ulogu favorita Dubravi

Autor: Z.D. Photo: Milan Balaban - GKK Šibenka

Tko će na Valentinovo zapjevati ljubavnu pjesmu

Završnica SuperSport Kupa Krešimir Ćosić donosi nam zanimljiv ogled dvaju klubova koji su osigurali nastup u Ligi za prvaka HT Premijer lige. 

Furnir i Šibenka se sastaju u utorak 14. veljače s početkom u 20 sati. Nakon što smo objavili razmišljanja trenera Dubavaša Jeronima Šarina evo i najave susreta iz šibenskog kuta.

"Kup Krešimir Ćosić je jedno od natjecanja koje ove sezone igramo uz Alpe Adria cup i uz domaće prvenstvo. U svakom smo natjecanju napravili više nego što su mnogi očekivali. Ne možemo dati neke velike najave znajući u kakvoj smo zdravstvenoj situaciji jer u zadnjih mjesec dana doslovce nisam mogao skupiti deset igrača na treningu. Furnir igra dobro, a vidio sam na zadnjoj utakmici protiv Dinama da su kompletni, što im daje prednost u ovom dvoboju. Međutim, mi smo pokazali da u bilo kojem sastavu možemo pružiti dobru partiju i iznenaditi svakog protivnika," naglasio je Šibenkin trener Damir Milačić.

Utorak, 14. veljače 2023. – ULAZNICE
Par 1 –17:00 KK BOSCO – KK CEDEVITA JUNIOR
Par 2 – 20:00 GKK ŠIBENKA – KK FURNIR

Srijeda, 15. veljače 2023.- ULAZNICE
Par 3 –17:00 KK KVARNER 2010 – KK DINAMO-ZAGREB
Par 4 –20:00 KK CIBONA – KK ZADAR

Petak, 17. veljače 2023. – ULAZNICE
17:00 Polufinale 1
20:00 Polufinale 2

Subota, 18. veljače 2023. – ULAZNICE
20:15 Finale

U slučaju da ipak niste u mogućnosti biti dio atmosfere u dvorani, sve utakmice moći ćete pratiti i uživo na Sportskoj televiziji.