Hrvatska
Tadić: Latvija igra bez klasičnog centra, nadam se pobjedi koja bi nam puno značila

Tadić: Latvija igra bez klasičnog centra, nadam se pobjedi koja bi nam puno značila

Danas u 13:30 sati Hrvatska se sastaje sa Latvijom.

Hrvatska ženska U20 reprezentacija upisala je drugi poraz u drugom nastupu na EP u Sopronu. U drugom kolu bolja je bila selekcija Poljske 87:84 u utakmici punoj preokreta gdje je svaka reprezentacija dobila po dvije četvrtine. 

Matea Tadić je uz 5 skokova i asista postigla 14 poena i bila je među boljim u hrvatskim redovima: Nakon susreta JE IZJAVILA:

 ”Ušle smo u utakmicu odlučno i snažno jer smo znali što bi nam pobjeda donijela. Prije završnice prvog poluvremena Poljakinje su napravile 8 razlike iskoristivši naše pogreške. Zajedno s našim stručnim stožerom uspijeli smo uz snagu i želju vratiti se u utakmicu. Nažalost u završnici nismo uspijeli privesti utakmicu kraju s pozitivnim ishodom zbog pada koncentracije i manjka sreće. Bez obzira na ova dva poraza nećemo odustati”,kaže Matea koja je najavila suret protiv Latvije u ponedjeljak (13.30) u kojem Hrvatska mora slaviti ukoliko želi izbjeći posljednje mjesto u skupini i težeg suparnika u osmini finala:

”Na prvenstvu su sve ekipe kvalitetne i snažne. Očekuje nas jedna teška utakmica. Latvija je agresivna ekipa koja igra bez klasičnog centra. Mi ćemo pružiti najveći otpor i nadam se dobroj utakmici i pobjedi koja bi nam puno značila”…zaključila je Tadić.