Hrvatska
U staro jato među Škrljevčane se vratio važan igrač

U staro jato među Škrljevčane se vratio važan igrač

Autor: BB.hr/KK Depolink Škrljevo Photo: KK Depolink Škrljevo

'Bez lažne skromnosti cilj je...'

Jure Gunjina novo je pojačanje DepoLink Škrljeva, Gunjina je već prije nosio dres Škrljeva i to u jednoj od najuspješnijih sezona u Premijer ligi (6. mjesto, 18 pobjeda) sezoni 20./21. 

Nakon odlične sezone u Škrljevu odlazi u Zabok gdje bilježi 15 poena u prosjeku te zadnje dvije sezone igra za Goricu. Prošle sezone u Prvoj muškoj ligi u dresu Gorice je postizao preko 16 poena te gotovo 8 skokova po utakmici. Također nastupa na brojnim 3x3 turnirima te je igrao i za Hrvatsku 3x3 reprezentaciju na Europskom prvenstvu 2023. godine.

'Drago mi je što se vraćam u Škrljevo te bih se htio zahvaliti Upravi Kluba i treneru Malešu na ukazanom povjerenju. Dolazim na poznati teren pošto sam bio u zelenom dresu prije četiri godine i tada smo skupa ostvarili jedan od najboljih rezultata u povijesti Kluba i završili na 6.mjestu. Tu sam se afirmirao u hrvatskoj košarci i osjećao sam se ugodno. Ove godine klub igra Prvu mušku ligu i bez neke lažne skromnosti cilj je odmah ovu sezonu izboriti povratak u najviši rang hrvatske košarke. Treba zasukati rukave i trening po trening te utakmicu po utakmicu graditi temelje za ostvarivanje kako klupskih tako i osobnih ambicija', rekao je Gunjina. 



Back To School ponuda - Promocija upisa u Škole košarke na Basketball.hr