Hrvatska
Regija
U Zagrebu održan sastanak predstavnika tri nacionalna saveza

U Zagrebu održan sastanak predstavnika tri nacionalna saveza

Krucijalne košarkaške teme.

U Zagrebu su se danas sastali predstavnici košarkaških saveza Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske. Predsjednik slovenskog saveza Matej Erjavec, potpredsjednik Upravnog odbora KS BiH Dalibor Miloš i član Upravnog odbora KS BiH Feđa Jovanović doputovali su kako bi kroz krucijalne košarkaške teme prošli s predsjednikom HKS-a Stojkom Vrankovićem, predsjednikom Stručnog savjeta HKS-a Dinom Rađom, potpredsjednikom Upravnog odbora Nikolom Rukavinom, pravnikom HKS-a Krešimirom Škaricom i glavnim tajnikom Josipom Vrankovićem.

U jednodnevni sastanak moralo se zbiti mnogo toga: aktualna problematika vezana uz natjecanja u doba epidemije virusa COVID-19 te koraci koje je svaki savez poduzimao kako bi se zaštitio najranjiviji, sportski sektor, dosadašnja suradnja među Savezima, ali i modaliteti eventualnog intenziviranja buduće suradnje kroz nove projekte.

Nadamo se da je to bio tek prvi u nizu sastanaka te da će međusobna razmjena informacija i iskustava uroditi novim prilikama za sve uključene saveze, ali i općenito košarkaški sport.