Hrvatska
Utakmica istine za Kaštelane: Navijači, dođite!

Utakmica istine za Kaštelane: Navijači, dođite!

Autor: Branko Tabak

Kaštelani još uvijek čekaju prvu pobjedu u HT Premijer ligi.

Kaštelani još uvijek čekaju prvu pobjedu u HT Premijer ligi. Domaća utakmica protiv Hermes Analitice utakmica je istine za igrače trenera Luke Žitka.

Nakon slabe predstave protiv Zagreba, očekujem od svoje momčadi puno bolju igru i pobjedu. U goste nam dolazi Hermes Analitica, ekipa koja je nama konkurent u borbi za opstanak i samim time ovo je za nas jako bitna utakmica. Imamo dosta problema sa ozljedama, ali unatoč svemu nadam se da ćemo na domaćem terenu pred svojim navijačima uspjeti izboriti prvu pobjedu, rekao je Žitko.


Aco Mandić, najbolji igrač Ribole Kaštela u susretu protiv Zagreba (29 koševa) traži podršku navijača:

- Poslije teškog rasporeda na početku sezone i ne baš dobre naše igre i rezultata, ovo je prva utakmica na domaćem terenu, ne računajući Cibonu, u kojoj imamo realne šanse za pobjedu. Igramo protiv Hermes Analitice koja je odlično organizirana momčad i jako dobro 'stoji' na terenu. Igraju odličnu košarku, a u prošlom kolu su dobili Cibonu, što im je dodatni vjetar u leđa. Što se nas tiče, ovo nam je vrlo važna utakmica u koju ulazimo s puno optimizma i velikom željom za pobjedom koja bi nam puno značila u natjecateljskom i psihološkom smislu. Pozivam gledatelje da dođu u što većem broju na Sokolanu i da nam pomognu doći do prve pobjede.'

Utakmica se ugra u subotu 11. studenoga s početkom u 19 sati u sportskoj dvorani Sokolana.