Hrvatska
Regija
Utakmica koja je probudila sjećanja na neka stara vremena

Utakmica koja je probudila sjećanja na neka stara vremena

Skelin: Publika u Čačku je odlična!

Split je u utakmici 9. kola Druge ABA lige protiv Borca u Čačku imao sve u svojim rukama, ali je nes(p)retno poražen u uzbudljivoj završnici 84-83. 

Evo kako su utakmicu prokomenirali treneri i igrači obiju momčadi: 

Raško Bojić, trener Borca:

,,Ovo je bila utakmica koja je svima probudila emocije i sjećanja na neka stara vremena. Posljednji susret Borac i Jugoplastika odigrali su u sezoni 1988/89. Tada je košarka u Čačku bila tema broj 1. Potrudili smo se da i ovaj put budemo dobri domaćini. Utakmica je bila puna rezultatske neizvjesnosti. Split je bolje otvorio utakmicu, mi smo bili opterećeni velikom željom. Ušli smo u jedan kontra ritam, ali smo u trećoj četvrtini stavili stvari na svoje mjesto. Svima je izgledalo da je utakmica riješena, ali su se gosti vratili. Tu je košarka ponovo pokazala svu svoju draž kada je Stojadinović pogodio tricu za pobjedu“.


Marko Stojadinović, igrač Borca:

,,Šta reć nakon jedne ovakve završnice. Čestitam mojim suigračima na borbi, pokazali su karakter. Ove utakmice dosta znače za samopouzdanje. Split je odlično odigrao utakmicu, da su pobijedili ne bi bilo nezasluženo“.

Ivica Skelin, trener Splita:

,,Čestitam domaćinu na pobjedi, bili su sretniji u završnici. Imali smo četiri poena prednosti, ali tada nismo uhvatili neke ključne lopte. Čačak je dobar domaćin, publika je odlična, zna navijati“.

Mario Špaleta, igrač Splita:

,,Borba je bila velika svih 40 minuta. Dali smo sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno. Čestitam Borcu na pobjedi“.