Hrvatska
Utakmice 8. kola Druge lige Centar

Utakmice 8. kola Druge lige Centar

Vodeće i neporažene Sesvete domaćini su Zrinjevcu, a najbliže pratitelje Dubravu i Zapruđe očekuju gostovanja

U subotu i nedjelju igraju se utakmice 8. kola Druge lige Centar piše na web stranicama Košarkaškog Saveza Zagreb.

Vodeće i neporažene Sesvete domaćini su Zrinjevcu, a najbliže pratitelje Dubravu i Zapruđe očekuju gostovanja.

Sesvete ću ouči derbija u Dubravi ugostiti Zrinjevac 1937 koji je s Ivicom Burićem na klupi uspješno prošao gostovanje kod Mladosti i prekinuo niz od tri uzastopna poraza. 

-Uz ozlijeđenog Popovića neće nam igrati ni Luka Marić tako da nastavljamo igrati s problemima koji nas pritišću. Gledao sam Zrinjevac u nekoliko utakmica i glavna vrlina im je šut za tri poena. U ovoj utakmici će naša vanjska linija morati napraviti pravi posao ukoliko želimo dobiti ovu utakmicu i bez poraza dočekati derbi u Dubravi - kaže trener Sesveta Tomislav Vouk.

U Vrbovcu će Petar Zrinski prvu pobjedu tražiti protiv Maksimira koji je nakon odličnog starta posustao i s pet uzastopnih poraza pao na deseto mjesto. 

-Znali smo da nas čeka teška sezona, ali nismo očekivali da će biti ovako. Uspijevamo držati rezultatski priključak do poluvremena, a onda padamo u nastavku. Jednostavno imamo mali fond igrača i sada sam uoči Maksimira u problemima jer je Tomić ozlijedio arkadu u Podsusedu, a Matoić je zaista iscrpljen. Pokušat ćemo dati sve od sebe. Radili smo i pripremali se ovaj tjedan za ovu utakmicu i nadamo se da možemo produžiti minute dobre igre - kaže trener domaćina Matej Bolčić.

Dubrava će nakon domaćag poraza na gostovanje kod Mladosti koja iza sebe imali veliki broj utakmica, a ekipi koju čine juniori Cedevite ovo će biti šesta utakmica u osam dana. 

Agens Univers je imao tri uzastopne domaće pobjede, a sada ih očekuje Samobor koji se nakon slabijeg ulaska u sezonu s dvije pobjede uspio održati u borbi za vrhom tablice.

Ivanić će nakon tri uzastopna poraza ugostiti Zapruđe koje je zaustavilo niz Dubrave, ali i morati pobjediti ukoliko želi zadržati korak za vrhom tablice.

Posljednji susret u nedjelju će odigrati Zapad i Podsused. Domaćini su s dva uzastopna poraza pali u središnji dio lige i u izravnom dvoboju odlučuju tko će ostati na šestom mjestu. Podsused je dobio tri od posljednje četiri utakmice i s boljom formom ulazi u ovaj ovaj susret.

Raspored 8. kola Druge lige Centar:

2.12.2017. 17:30 h Sesvete - Zrinjevac 1937

2.12.2017. 19:00 h Petar Zrinski - Maksimir

2.12.2017. 19:30 h Mladost - Dubrava

2.12.2017. 20:00 h Agens Univers - Samobor

2.12.2017. 20:00 h Ivanić - Zapruđe

3.12.2017. 14:00 h Zapad - Podsused