Hrvatska
Velić nakon poraza na Gripama: 'Na kraju smo ostali bez snage i pameti'

Velić nakon poraza na Gripama: 'Na kraju smo ostali bez snage i pameti'

Izostanak Bundovića i Markote nije opravdanje.

Cibona je u 8. kolu HT Premijer lige poražena od Splita na Gripama 70-67. Gripama je erupciju oduševljenja donio bivši igrač Cibone Pavle Marčinković tricom u samoj završnici susreta. Jasno je kako poraz nije najbolje 'sjeo' Zagrepčanima. 

- Sigurno s naše strane loša izvedba, loš šut i za 2 i za 3 poena i uz njihovu dominaciju u skoku smo opet imali  priliku da prelomimo utakmicu na + 5, međutim, nestalo nam je snage na kraju i pameti tako da je Split to iskoristio i sa zadnjim šutom za tri poena dobio utakmicu. Naravno da su nam falili i Bundović i Markota, međutim, to nije nikakvo opravdanje, osjetio se i umor kod 2 reprezentativca Bilinovca i Rozića gdje su jednostavno na kraju izgubili snagu i nismo imali ni mirnoće ni pameti da zaključamo utakmicu na +5 i da je dobijemo. Nemamo puno vremena za analize, već za 2 dana je nova utakmica i nadam se da će biti bolje nego na ovoj večerašnjoj, rekao je nakon susreta trener Cibone Ivan Velić. Na njegove riječi nadovezao se kapetan Marin Rozić. 

- Šteta, nakon lošeg ulaska u utakmicu malo smo konsolidirali snage, izjednačili u drugom poluvremenu pa imali 5-6 razlike. Na kraju je nedostajalo koncentracije i snage. Split je imao više sreće i na kraju nažalost pobjedio.