Hrvatska
Velić: Neki se igrači moraju zapitati o svom fizičkom stanju, pa tek onda o igranju na nekom nivou

Velić: Neki se igrači moraju zapitati o svom fizičkom stanju, pa tek onda o igranju na nekom nivou

Porazi se događaju...

Nakon utakmice 20. kola HT Premijer lige u kojoj je Gorica na gostovanju pobijedila Cibonu 84-89 trener domaćina je imao što za poručiti svojim igračima.

- Očekivali smo tešku utakmicu. Nakon svega što smo radili nismo imali svježinu, dijelom to mogu pripisati i ovome što smo radili zadnja dva tjedna, svakako očekujem bolje igre u budućem periodu. Poraz se nije trebao dogoditi, ali događa se. Neki se igrači moraju zapitati o svom fizičkom stanju, pa tek onda o igranju na nekom nivou, no to ćemo sve riješiti narednih nekoliko dana kroz analizu utakmice, razgovor i trening. Već imamo za 3 dana novu utakmicu i moramo se što bolje pripremiti za Koper, rekao je Ivan Velić.

Josip Sesar ovu je utakmicu vidio kao putokaz igračima.

- Ušli smo u utakmicu s previše respekta jer smo ove sezone već dvije utakmice izgubili od Cibone. Imali smo puno pogrešaka u tom nekom ‘radnom’ dijelu, međutim, kad smo u drugom poluvremenu ušli u ritam izgledali smo puno bolje. Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu i čestitam svojim momcima na pobjedi. Mislim da  imamo dobru šutersku ekipu i samo je pitanje kad ćemo ispoštivati igru, kad god to napravimo dođemo do laganih poena. Mislim da je ovo putokaz momcima kako moramo raditi ove sezone.

Rezultati by SofaScore