Regija
Veličković za pobjedu koja Partizanu daje velike izglede za doigravanje

Veličković za pobjedu koja Partizanu daje velike izglede za doigravanje

Partizan slavio u Laktašima.

Ponajviše zahvaljujući svom kapetanu Novici Veličkoviću Partizan NIS je na praktički domaćem terenu u Laktašima pobijedio Igokeu rezultatom 74:67

Kao i protiv Zadra Partizan je odličnom igrom u trećem dijelu utakmice došao do prednosti koja je na kraju donijela bitne bodove u borbi za 4. mjesto.

Ekipe su pravile naizmjenčno velike serije i smjenjivale se u vodstvu tijekom cijele utakmice, a kada su Beograđani nakon jedne takve serije imali +11 na samo 4 minute do kraja utakmice uspjeli su je prokockati

Gagić pravi 5. osobnu, a zbog prrigovora i tehničku pa Igokea na 1:25 do kraja dolazi do poravnanja 65:65.

I tada vjerojatno najošiji čovjek na terenu Nigel Williams Goss pogađa tricu na par sekundi prije isteka napada i odvodi Partizan +3.

Radivojević griješi, a Goss i Veličković su sigurni s linije slobodnih bacanja i donose svojoj momčadi drugu pobjedu zaredom. Partizan je tako ostao u trci za doigravanje dok je Igokea definitvno ispala iz svih kombinacija za jedino preostalo slobodno mjesto koje vodi u završnicu regionalnog natjecanja. 

Novica Veličković ne s 25 poena bio nazaslužniji za pobjedu Partizana dok je Ljubičić s 14 poena, 13 skokova i 4 asistencije bio uvjerljivo najbolji kod domaćina.