Hrvatska
Veliki posao Cedevite Junior, Luka Santiago Stojić potpisao četverogodišnji ugovor

Veliki posao Cedevite Junior, Luka Santiago Stojić potpisao četverogodišnji ugovor

Autor: Cedevita Junior/BB.hr Photo: Marin Sušić

Sin bivšeg reprezentativca Marija Stojića

Luka Santiago Stojić, talentirani mladi košarkaš (rođen 14. siječnja 2007.), potpisao je prvi ugovor s KK Cedevitom Junior. Ovaj 193 centimetra visoki razigravač, sin bivšeg hrvatskog reprezentativca Marija Stojića, koji je tijekom svoje karijere nastupao za Real Madrid i kao kapetan predvodio mladu Hrvatsku do svjetskog srebra 2001. godine, pridružio se redovima kluba s Kajzerice.

Luka je ovog ljeta nastupao za U17 reprezentaciju Njemačke na Svjetskom prvenstvu gdje je prosječno bilježio 5.6 poena i 1.4 asistencije po utakmici, a sada će imati priliku razvijati se u dresu prvoligaške razvojne ekipe Cedevite Junior - Mladosti.

'Potpisati za Cedevitu Junior je velika čast i obveza. Radujem se što ću imati priliku rasti i razvijati se u ovom klubu koji je već izbacio veliki broj kvalitetnih mladih igrača', izjavio je Luka prilikom potpisivanja ugovora.

Marino Baždarić, voditelj omladinskog pogona Cedevite Junior, izrazio je zadovoljstvo novim pojačanjem: 

“Luka je iznimno talentiran igrač s velikim potencijalom na poziciji na kojoj u hrvatskoj košarci godinama imamo kroničan nedostatak kvalitetnih igrača. Uz to, Lukin dolazak i potpis su potvrda kako se u našem Klubu s mladima radi jako dobro jer naglašavam kako je Luka jedan od najboljih mladih igrača u Hrvatskoj. Na Luki je sada da radi i da uživa u putovanju. Siguran sam kako će njegov razvoj kod nas biti na najvišoj mogućoj razini.”

Ovome ćemo nadodati kako je ugovor potpisan na 4 godine.