Europa i Svijet
VIDEO: Bogdanoviću dvoboj protiv Šarića, Hezonja najbolji u porazu Orlanda

VIDEO: Bogdanoviću dvoboj protiv Šarića, Hezonja najbolji u porazu Orlanda

Autor: Teo Cilar

Naši košarkaši nastavljaju s dobrim igrama u NBA ligi.

Susret Indiane i 76ersa riješen je u posljednjoj četvrtini, a Bojan Bogdanović i Dario Šarić bili su kao i jučer ponajbolji u svojim momčadima. Orlando je poražen od Wizardsa, a Mario Hezonja je predvodio strijelce Orlanda. 

Bogdanović je u susret protiv Philadelphie krenuo odlično te je u prvih osam minuta ubacio 10 poena, a Pacersi su dobili prvi period s 33:27. 76ersi su u iduće dvije četvrtine anulirali tu prednost te se u posljednju dionicu ušlo s poenom prednosti za Pacerse. Indiana je bila bolja u završnoj četvrtini te je na kraju slavila s 100:92 na krilima Victora Oladipa i Bogdanovića. Oladipo je ubacio 19 poena uz 9 skokova, 4 asistencije i 3 osvojene lopte, a Bogdanović je također ubacio 19 uz 4 skoka i dvije osvojene lopte uz šut iz igre 5/11, za tri poena 4/7, a svih je pet slobodnih bacanja pogodio. Šarić je ubacio 16 poena uz 5 skokova i dvije asistencije uz šut iz igre 5/13, trica mu je bila na 2/6, a bacanja 4/5. Joel Embiid bio je najbolji kod 76ersa s 24 poena, 10 skokova i 3 asistencije, a po prvi puta u karijeri je odigrao utakmice koje se igraju dan za danom.


Wizardsi su bili uvjerljivi protiv Orlanda s 115:98, a Hezonja je bio najbolji igrač Magica. On je u igru ušao s klupe, igrao je 29 minuta, a za to je vrijeme ubacio 15 poena uz 4 skoka, dvije asistencije, dvije osvojene lopte, a imao je i jednu blokadu. Iz igre je šutirao 4/10, tricu 3/4, a slobodna bacanja 4/4. Kod Magica je Jonathon Simmons također ubacio 15 poena dok je kod Wizardsa najbolji bio Otto Porter s 20 poena, 5 asistencija i 4 skoka.