Hrvatska
Regija
VIDEO: Partizan i Obradović žele u Beograd dovesti talentiranog igrača Bosca Luku Krajnovića

VIDEO: Partizan i Obradović žele u Beograd dovesti talentiranog igrača Bosca Luku Krajnovića

Autor: Branko Tabak Photo: Marin Sušić HKS

17 mu je godina tek...

Partizan i Željko Obradović silno žele dovesti u svoje redove mladog 17-godišnjeg Hrvata Luku Krajnovića. Kako saznajemo već je održano nekoliko sastanaka oko mogućnosti njegovog prelaska u Beograd. Ljetos je bio i na meti Cibone koja se okrenula mladim igračima, no njegova je odluka bila da ostane u Boscu kao prvi organizator igre seniorske momčadi

Visok je 193 cm, a u košarci je od svoje sedme godine. S Boscom je osvojio kadetski naslov prvaka Hrvatske te treće mjesto u juniorskoj konkurenciji.  Od svoje 14. godine član je reprezentativnih selekcija Hrvatske.

Ovako opisuje sebe kao igrača:

'Najbolji elementi moje igre su dribling, šut s poludistance i za tri poena te razigravanje suigrača', oni koji su ga imali priliku gledati znaju da Luka ima i pobjednički mentalitet i da se odlično snalazi u ulozi lidera momčadi.


Treba li dvojiti tko mu je košarkaški uzor? Imenjak, naravno!

'Luka Dončić! Pokušavam modelirati igru prema njemu, njegovom driblingu i šutu', kazuje Krajnović kojem je želje zaigrati u Euroligi i NBA-u.

Hoće li se dogoditi senzacionalni prelazak jednog igrača iz Prve muške lige u redove lidera ABA lige i člana Eurokupa saznat ćemo vrlo brzo, no da je interes Partizana veliko priznanje i za njega i za njegov klub, tu dvojbe ne bi trebalo biti.