Time-out
VIDEO: Dok su Zabočani slavili, Malom Mariju se malo omaklo pa je u kamere viknuo...

VIDEO: Dok su Zabočani slavili, Malom Mariju se malo omaklo pa je u kamere viknuo...

Autor: Paulo Sarić

Prevesti smijemo, ali ne želimo.

Zabočani su u subotu popodne nakon velikog preokreta svladali KK Zadar i došli do svoje prve pobjede u ovosezonskom izdanju HT Premijer lige. Igrači Ivana Tomasa nadoknadili su čak 24 poena minusa i zahvaljujući rijetkom viđenom izdanju u drugom poluvremenu u kojemu su hrvatskom abaligašu ubacili čak 64 koša upisali veliku pobjedu.

Prvu je iskru Tomasovoj momčadi dao Krešimir Radovčić koji je s tri trice u nekoliko minuta pokrenuo svoju momčad, a kada su se na njegovu igru nadovezali Roko Galić i Marko Tomas samo se čekao trenutak kada će Zabok prijeći u vodstvo. Dogodilo se to u 33. minuti nakon slobodnih bacanja Jambrovića pa smo do kraja gledali neizvjestan susret u kojem su pobjedu na koncu odnijeli domaćini.

Zadar je posljednju priliku da nešto napravi imao u zadnjem napadu. Na semaforu je ostalo pet i pol sekundi i gostima je bila potrebna trica da izbore produžetak. Loptu je svoje ruke uzeo Mario Little, krenuo jedan na pet, no ispratio ga je domaći junak Marko Tomas i u ključnom trenutku blokirao šut za poravnanje nakon čega je slavlje domaćina moglo početi.


Little nije bio zadovoljan ishodom pa je svoje emocije jasno iskazao glasnim urlikom u kameru dok je slavlje Zabočana već trajalo.

Prevesti smijemo, ali ne želimo, pa pogledajte sami što je uzviknuo iskusni Amerikanac u kratkom videu koji je objavio portal Zagorje.com.

Little se potom uputio u svlačionicu, a slavlje domaćina se još neko vrijeme nastavilo uz pjesmu „Zagorci smo, ljudi pravi“.

Valjalo bi dodati i – košarkaši pravi...