Europa i Svijet
VIDEO: Šarić igrao 13 sekundi pa ostao bez zuba, Bogdanović odmarao

VIDEO: Šarić igrao 13 sekundi pa ostao bez zuba, Bogdanović odmarao

Autor: Teo Cilar

Dario Šarić nema previše sreće u završnici sezone. Lance Stephenson s potezom sezone za Shaqtin`a Fool!

Philadelphia 76ersi ostvarili su očekivanu pobjedu na gostovanju protiv Atlanta Hawksa, a Dario Šarić neće po dobrom pamtiti ovaj susret jer je već nakon 13 sekundi morao iz igre i više se nije vraćao. Bojan Bogdanović, Victor Oladipo i Thaddeus Young dobili su poštedu u porazu Pacersa protiv Hornetsa u posljednjoj utakmici sezone, a uoči doigravanja koje počinje u subotu. 

76ersi su ostvarili pobjedu u Atlanti rezultatom 121:113 te će u posljednjem dvoboju regularnog dijela na domaćem terenu noćas tražiti pobjedu protiv Bucksa kako bi osigurali treće mjesto istoka. Do pobjede protiv Hawksa 76erse su predvodili JJ Redick s 28 poena, 5 asistencija i 4 skoka te Erslan Ilyasova s 26 poena i 8 skokova. Odličan je bio i Marco Belinelli s 20 poena i 4 skoka. Šarić nije imao sreće i već je u prvom napadu na utakmici slučajno dobio lakat te je ostao bez zuba, a i bila mu je rasječena usnica. 

Pacersi su upisali domaći poraz od Hornetsa rezultatom 119:93 što je bilo i očekivano nakon što je Indiana odlučila odmarati tri najbolja igrača uoči doigravanja koje počinje u subotu. Ipak, nije bilo dosadno a za to se pobrinuo jedan i jedini Lance Stephenson koji će ovim potezom definitivno završiti u idućoj epizodi Shaqtina.