Time-out
VIDEO: Šarić naljutio LeBrona i Clarksona koji ga je gađao loptom

VIDEO: Šarić naljutio LeBrona i Clarksona koji ga je gađao loptom

Autor: Teo Cilar

LeBron je imao što za reći Šariću, ali pogledajte što je govorio prije samo četiri mjeseca.

Cleveland Cavaliersima ne cvjetaju ruže niti nakon što su pojačali momčad razmjenama prije All-Star pauze. Cavsi su odigrali pet utakmica nakon All Star vikenda u kojima su ostvarili dvije pobjede i tri poraza, a sva tri su bila domaća. Prvo ih je dobio Washington, zatim San Antonio, a sinoć ih je "skinula" i Philadelphia.

Dodajmo kako je uprava Cavaliersa suspendirala J.R. Smitha za utakmicu protiv Sixersa zbog incidenta na šuterskom treningu dan ranije. Još uvijek nije poznato što se desilo na tom treningu, ali je očito kako i dalje ne "cvijetaju ruže" u momčadi Clevelanda. Dario Šarić dodao je dodatnog ulja na vatru tako što je kod rezultata 105:97 u posljednjem napadu na utakmici zakucao, a do kraja je bilo 12 sekundi. Clarksonu to nije najbolje sjelo te je našeg reprezentativca pogodio loptom u leđa, a umiješao se i ljuti LeBron James koji je imao što za reći Šariću. Stvarno je zanimljivo i smiješno vidjeti ovakve reakcije igrača nakon koševa na kraju utakmice kada je već sve gotovo. Zanimljiva je reakcija i komentatora utakmice koji je rekao da je Dario trebao još snažnije zakucati loptu u koš.

Iako je LeBron imao što za reći Šariću, pogledajte što je govorio prije samo četiri mjeseca. Trebalo bi ga podsjetiti na to.