Europa i Svijet
Zdravstveni problemi izbornika BiH

Zdravstveni problemi izbornika BiH

Autor: Basketball.hr

Vujošević se nakon još jedne "epizode" za naslovnice mora hitno povući s klupe.

Izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine Dule Vujošević često svojim (ne)kontroliranim reakcijama skreće pozornost košarkaške javnosti na sebe. Složit ćete se, njegov je način vođenja utakmice teatralan, autoritativan, ali i stručan.

Posljednji njegov ispad dogodio se za vrijeme utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo između Slovačke i BiH. Iako je njegova momčad vodila dvadeset razlike, Vujošević je za vrijeme minute odmora izgubio živce i odgurnuo sjedalicu koja je bila pored njega.

Kako javlja portal BH Basket Vujošević neće predvoditi reprezentaciju BiH u susretu sa Armenijom koji se igra u subotu. Razlog su zdravstveni problemi. 

-  Sa žaljenjem obavještavamo javnost koja prati košarku u Bosni I Heregovini da izbornik Duško Vujošević iz zdravstvenih razloga nije mogao otputovati u Armeniju s ekipom na najvažniju i odlučujuću utakmicu. Liječnički tim iz Sarajeva, Beograda i Bratislave u telefonskom je kontaktu jednoglasno preporučio da je lijevoj nozi potreban hitan tretman u hiperbaričnoj komori, kako ne bi došlo do teških posljedica. Zmajeve će predvoditi prvi pomoćnik izbornika Vujoševića, Mensur Bajramović – priopćili su iz Košarkaškog saveza BiH.