Hrvatska
Regija
Vlašić iz Širokog u Sonik Puntamiku, Kuliš zahvalio Zadru na ponudi

Vlašić iz Širokog u Sonik Puntamiku, Kuliš zahvalio Zadru na ponudi

Autor: Branko Tabak

Zadarski trener na

Hrvoje Vlašić će u novoj sezoni voditi ekipu Sonik Puntamike, a njegov pomoćnik bit će mladi zadarski stručnjak Stipe Kuliš.

Vlašić je prije dvije sezone sa Zrinjskim osvojio naslov prvaka Bosne i Hercegovine, a prošle ga je jedna loprta kao trenera Širokog dijelila od plasmana u ABA ligu.

Na mjestu glavnog trenera zadarskog HT Premijerlgaša zamijenit će Šimu Kraljevića

Stipe Kuliš je dosta dugo figurirao kao glavni kandidat za Kraljevićevog nasljednika. U međuvremenu mu je kao talentiranom treneru stigla ponuda i iz KK Zadar. Ponuđeno mu je mjesto trenera kadetske selekcije. Kuliš se odlučio za ostanak u Soniku. Zanimljivo i dojučerašnji trener KK Zapad Zvonimir Perić je bio u kombinacijama za trenera kadeta Zadra, no i on se odlučio za seniorsku košarku te je preuzeo momčad Zapruđa.

Službeno predstavljanje Hrvoja Vlašića održat će se na konferenciji za medije u petak 4. srpnja u dvorani Jazine s početkom u 10 sati.

Tko će popuniti upražnjeno mjesto na klupi Širokog znat će se uskoro, no valja podsjetiti kako je Danijel Jusup sezonu porije povratka u Zadar uspješno vodio Širokobriježane i da je u ovom trenutku slobodan trener.