Hrvatska
Vrijednosnice povrdile povratak Paića na Baldekin i to uz odštetu

Vrijednosnice povrdile povratak Paića na Baldekin i to uz odštetu

Autor: Branko Tabak

Formalnosti su obavljene.

Na prvom treningu koji je označio početak priprema za novu sezonu na Baldekinu se pojavio i Pavao Paić. Tada je najavljen njegov povratak iz Osijeka u matični klub uz malu zadršku, čekalo se obavljanje formalnosti.

Te formalnosti su, potvrđuje to i priopćenje KK Vrijednosnice Osijek, uključivale i rješavanje pitanja odštete koju će Šibenčani uplatiti Osječanima. Konačno - sve je na svom mjestu. 

- Nakon odigrane prve ugovorene sezone u Vrijednosnicama Paić se vraća u matični klub, koji će za ovaj prijelaz platiti odštetu. Nakon oporavka od teške ozljede i pauze od godinu dana mukotrpnim radom se ''Pajo''  uz pomoć trenera i fizioterapeuta Vrijednosnica ''vratio'' u košarku, napredovao je i postao stožerni igrač kluba, te odigrao najbolju sezonu u karijeri. U protekloj sezoni je za ''Brokere'' u prosječno 27 minuta po utakmici zabilježio: 15,7 poena, 5,5 skokova, 2 asistencije, 1,3 osvojene lopte i jednu blokadu. Vrijednosnice Osijek žele Paiću puno uspjeha u daljnjoj karijeri, objavili su Brokeri.