Time-out
VIDEO: Zato volim košarku!

VIDEO: Zato volim košarku!

Autor: Branko Tabak

Skupimo sve ovakve priče na jednom mjestu!

Košarka nam svako malo pokaže zašto ju toliko volimo. Čudnovati način na koji je Popovićeva Fuenlabrada pobijedila na gostovanju kod Brose Bamberga i trica Sergia Llulla u zadnjoj sekundi četvrtine 's parkinga' u utakmici Eurolige između Reala i Darussafake oduševili su ovih dana sve zaljubljenike u ovaj sport. 

Još jedna #zatovolimkošarku priča stiže nam iz Kopra u kojem su derbi susret 3. kola ABA 2 lige odigrali Primorska i MZT. Utakmica je bila pod punom kontrolom makedonske momčadi koja je 70 sekundi prije kraja imala osam poena viška. Tada kreće serija Alena Hodžića koji je za 40 sekundi zabio osam poena i izjednačio rezultat. U produžetku Primorska je stigla do pobjede.

Baš zbog ovih trenutaka uvodimo rubriku Zato volim košarku koju želimo i uz vašu pomoć brendirati i održavati. Sve vijesti u kojim su prikazane i opisane ovakve situacije tagirat ćemo s tagom 'zato volim košarku' pa će vam se klikom na spomenuti tag na dnu vijesti otvoriti sve vijesti sličnog sadržaja, odnosno u kojima je korišten taj tag.

Na društvenim mrežima prepoznat ćete vijest po hashtagu #zatovolimkošarku.

A sada pogledajte minijaturu Alena Hodžića. 


Najbolji igrač susreta bio je Hrvat u redovima Primorske Marjan Čakarun koji je zabio 27 poena uz 11 skokova, 3 asistencije i jednu osvojenu loptu. 

Na drugoj strani Ive Ivanov je postigao 15 poena uz 7 skokova, 2 asistencije i jednu osvojenu loptu.