Hrvatska
Zula mlađi prognozira ishode utakmica 4. kola HT Premijer lige: Cibona-Zadar 60:40 posto

Zula mlađi prognozira ishode utakmica 4. kola HT Premijer lige: Cibona-Zadar 60:40 posto

Vladimir neodlučan tek kod jednog para. Pokazao više kuražnosti od brata Dražena.

Nakon što je njegov brat Dražen iskazao dosta opreza i malo rizika u prognoziranju ishoda 3. kola HT Premijer lige (za dva para je izričito naglasio pobjednika i pogodio, za četiri  je najavio neizvjesne utakmice i pitanje pobjednika ostavio otvorenim), svoje prognozerske sposobnosti ususret 4. kolu pokazuje nam Vladimir Anzulović. Zula mlađi je izbornik juniorske reprezentacije Hrvatske i trener Splita. Nije se libio svojoj momčadi dati ulogu favorita u domaćem ogledu protiv Šibenika. Hrabro je prognozirao i pobjednika derbija u kojem se sastaju Cibona i Zadar. Samo u susretu Zaboka i Gorice nije odredio pobjednika. 

 

  • KK ZABOK – KK GORICA, 27/10 u 19:00

"Zabok je na krilima Marka Tomasa ostvario vrlo važnu pobjedu protiv Zadra, međutim odmah nakon toga ih je Hermes Analitica dosta glatko pobijedila. Stoga očekujem da će utakmica između Zaboka i Gorice sigurno biti neizvjesna i jedna i druga ekipa imaju podjednake šanse."

 

  • KK CIBONA – KK ZADAR, 29/10 u 20:00 (Arena sport TV)

"S obzirom na prednost domaćeg terena, ovdje kao favorite vidim Cibonu. Međutim, Zadar koji dolazi osvježen s novim trenerom također ima određenih šansi. No, rekao bih da su prilike 60:40 za Cibonu."

 

  • KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK – KK BOSCO, 27/10 u 17:00

"Ovdje ne očekujem puno iznenađenja. Sve osim uvjerljive pobjede Vrijednosnica Osijek bilo bi pravo malo čudo."

 

  • KK SPLIT – GKK ŠIBENIK, 27/10 u 17:30 (HTV 2)

"Split i Šibenik igraju utakmicu u kojoj su sigurno, u kojoj SMO sigurno, Splićani favoriti. Međutim, zbog dosta hendikepa s ozljedama i dobrog ulaska Šibenika u sezonu apsolutno nam neće biti lako i nadam se najboljem."

 

  • KK ALKAR – KK ADRIA OIL ŠKRLJEVO, 28/10 u 19:00

"Još jedna neizvjesna utakmica pogotovo zbog toga što Alkar ima seriju nepobjedivosti kod kuće, dok je Škrljevo osvježilo ekipu – imaju 3 stranca, ali i tri poraza u prva tri kola i Škrljevo sigurno ne dolazi u Sinj s bijelom zastavom. Malu prednost zbog vrućeg domaćeg terena dajem Alkaru."

 

  • KK HERMES ANALITICA – KK CEDEVITA, 27/10 u 18:00

"Sve osim pobjede Cedevite po prikazanom u prva tri kola bilo bi iznenađenje. Hermes ima kvalitetan sastav s kvalitetnim pojedincima, međutim mislim da će za drugu pobjedu morati pričekati još koje kolo."