Hrvatska
Županja voli košarku

Županja voli košarku

Autor: L.T. Photo: KK Županja

Prvi memorijalni turnir Ivan Marinac - Cinca

U petak i u subotu održava se Prvi memorijalni turnir Ivan Marinac - Cinca. Košarka će se igrati dva dana, paralelno na dva terena. 

Turnir je za nas jako važan, kako iz sentimentalnih razloga, tako i u smislu pripreme naših selekcija za novu sezonu. Unaprijed se želimo zahvaliti svim sponzorima koji su pomogli u organizaciji turnira, kao i svim volonterima, roditeljima naših igračica i igrača i svim klubovima koji su se odazvali našem pozivu.

Na turniru će nastupiti KK Županja, KK Silver Kings Srebrenik, KK Vinkovci, ŽKK Virovitica, KK Požega, KK Lions Tuzla, KK Basket Živinice, KK Bosna Kalesija, KA Osijek, KK Virka Virovitica, KK Đakovo, KK Lavovi Brčko, KK Brod, KK Slavonac Komletinci i ŽKK Brod na Savi, OKK Sloboda Tuzla, kao i veterani KK Županja i veterani grada Osijeka. Ženske selekcije će nastupiti u kategorijama do 11, 13 i 15 godina, dok će se dječaci natjecati u kategorijama do 13, 15, 17 i 19 godina.

Svečano otvaranje turnira biti će u petak, 30.8. u 19 sati, a utakmica veterana u subotu, 31.8. u 19 sati. Ostatak satnice biti će objavljen u srijedu na Facebook i Instagram stranici KK Županja. 

'Pozivamo Vas da dođete na polivalentno igralište iza OŠ Ivan Kozarac, podržite naše cure i dečke, naše prijateljske klubove i pogledate odličnu košarku', poručili su iz KK Županja. 

Back To School ponuda - Promocija upisa u Škole košarke na Basketball.hr