Hrvatska
Agresivnost, tempo i skok - Alkarova formula za pobjedu

Agresivnost, tempo i skok - Alkarova formula za pobjedu

Autor: Ferata.hr

'Osijek je silno talentirana momčad'

Košarkaše Alkara ovog vikenda očekuje domaći ogled protiv Vrijednosnica Osijek. Težak suparnik, ali jedan od onih protiv kojih se na svom parketu mora tražiti isključivo pobjeda, piše portal Ferata.hr. 

Četvrtu prvenstvenu pobjedu Alkar će loviti pred svojim navijačima, a kad je tako onda i šanse za uspjehom rastu, jer sve dosadašnje uspjehe sinjska je momčad ostvarila kao domaćin.

Baš ta činjenica susret protiv Osijeka čini još važnijim, o čemu nam je govorio i trener Damir Milačić:

“Izuzetno cijenim momčad Osijeka koja je silno talentirana, napadački su jedna od boljih momčadi lige i s te strane nam je jasno kakvi moramo biti. Agresivnost, visok tempo i skok bit će naš ključ, a ja sam uvjeren da to moji igrači mogu isporučiti u količini dovoljnoj za pobjedu. U svakom slučaju, pred našim navijačima želimo pobjedu i ništa manje od toga neće nas zadovoljiti.”

VROS je na učinku od po četiri pobjede i poraza, od čega su tri ostvarili u Osijeku, dok su jedinu gostujuću ulovili kod Dubrave. Što se tiče same momčadi, prvo ime je dugogodišnji igrač Zadra Lovre Bašić.

U redovima Alkara spremno dočekuju novi prvenstveni dvoboj, iako će i dalje biti lišeni usluga Frane Pralije zbog ozljede prepona.

Susret se igra u subotu u GSD Ivica Glavan Ićo s početkom u 19 sati.