Hrvatska
Regija
Alpe Adria Cup: Na Baldekin dolazi Naglićeva Vienna, Milačić sprema iznenađenje

Alpe Adria Cup: Na Baldekin dolazi Naglićeva Vienna, Milačić sprema iznenađenje

Autor: GKK Šibenka Photo: Milan Balaban - GKK Šibenka

Za goste igra i Ivan Siriščević

Nakon što je za košarkaše Šibenke i službeno počela sezona koju su otvorili pobjedom protiv Dinama između dvije utakmice u HT Premijer lige očekuje ih i 1. kolo Alpe Adria Cup-a kada će u srijedu na Baldekinu ugostiti ekipu BC GGMT Vienna.

Damir Milačić, trener Šibenke: ‘Vienna je jedna ozbiljna ekipa koja ima jedan ozbiljan proračun i taj proračun ih definitivno svrstava u favorite u svim natjecanjima kojima jesu. Što se tiče aspiracija za ovu sezonu sigurno je da žele ponoviti lanjsku kada su bili prvaci u Austriji, žele to ponoviti i ove sezone i u Alpe Adria kupu sigurno proći dalje nego lani, a to je otići do kraja. Momčad koja ima po putovnicama sigurno šest, sedam stranaca, a većina igrača sa austrijskom putovnicom su porijeklom iz bivše države.

Viennu vodi Aramis Naglić, a za njih igra i Ivan Siriščević nekadašnji igrač Šibenke. Vrlo su jaka ekipa koja će sigurno napraviti sve da dobije utakmicu. Na nama je da pokušamo iz situacije, u kojoj nemamo velikih pritisaka u ovoj utakmici, biti opušteni, a energetski želimo biti na još većem nivou nego što smo bili protiv Dinama i onda se možemo uhvatiti u borbu sa Viennom i pokušati napraviti sve da je iznenadimo.’


Patrik Jambrović, igrač Šibenke: ‘U srijedu nam u prvom kolu Alpe Adria cupa dolazi ekipa Vienne i vjerujem da će to biti jedna čvrsta utakmica jer oni su skoro svake godine u samom vrhu austrijske lige. Ne znamo sve o njima jer su im lige tek počele, ali napravit će se provjere, dobro ćemo se pripremiti i nadam se na kraju krajeva našoj pobjedi.’ 

Počela je i prodaja ulaznica za utakmicu AAC između Šibenke i Vienne. Možete ih kupiti na svim prodajnim mjestima Adriaticketa:

– U Fan shopu Šibenke od 16:30 na dan utakmice,
– Diskont Vinoplod Vinarija,
– NIK Travel Agencije (Šibenik i Vodice),
– Tisak Media centri te online na www.adriaticket.com