Hrvatska
Analitičari rasterećeni dolaze u Zadar

Analitičari rasterećeni dolaze u Zadar

'Posljednjih nekoliko dana treniramo jako dobro i ova utakmica nam je prilika da vidimo gdje se trenutno nalazimo pred završetak sezone.'

Hermes Analitica će nakon značajne pobjede protiv Vrijednosnica Osijek u četvrtak gostovati u Zadru u prvoj utakmici 22.kola HT Premijer lige. Trener Zvonimir Mravak je svjestan činjenice da su domaćini apsolutni favoriti kojima je pobjeda imperativ ukoliko žele ostati u utrci za prvim mjestom uoči doigravanja.

 ” Idemo rasterećeni u Zadar nakon vrijedne pobjede. Posljednjih nekoliko dana treniramo jako dobro i ova utakmica nam je prilika da vidimo gdje se trenutno nalazimo pred završetak sezone. Pokušat ćemo što duže patirati domaćinima koji su u odličnoj formi što je pokazala i njihova utakmica protiv Cibone. Iako nam devet dana poslije dolazi Alkar gdje bi pobjedom osigurali ostanak u ligi naše misli u ovom trenutku su usmjerene samo na ovu utakmicu”…kaže Mravak uoči posljednjih pet nastupa svoje momčadi koju očekuju gostovanja kod Zadra, Cedevite i Zaboka, te domaći ispiti protiv Alkara i Zagreba gdje bi im jedna pobjeda garantirala ostanak u ligi, a s dvije bi bili u prilici da dohvate i doigravanje kao osmoplasirana momčad.