Hrvatska
Ante Burić: 'Ako ne stigne neka nepriželjkivana uplata, Nakić je naš'

Ante Burić: 'Ako ne stigne neka nepriželjkivana uplata, Nakić je naš'

Autor: Branko Tabak

Šibenka danas dobiva razigravača.

Započele su pripreme GKK Šibenka za novu sezonu. Tim povodom na Baldekinu je održana konferencija za novinare na kojoj se 'saznalo puno lipih stvari', ali neke od njih 'se ne smiju još reć'.

Ukratko, dogovorena je suradnja s razigravačem čije se ime krije, jer još nije stavljen potpis na ugovor, no očekuje se da bi do kraja dana roster trebao biti definiran.

Novi predsjednik kluba Ante Burić je naglasio kako je ispunjena želja trenera Mira Jurića da ostanu igrači iz prošle sezone i da se momčad pojača na poziciji centra i organizatora igre.

- Najveći dobitak za klub je ostanak Tonija Nakića. Ako do 15. kolovoze ne stigne neka nepriželjkivana uplata, Toni je naš.

Sportski direktor kluba Filip Vukičević je nadodao kako je za Nakića bilo nekoliko domaćih ponuda, no da su Šibenčani svoju budućnost odlučili graditi upravo na Nakiću.

Mladen Primorac, za sada jedini novi igrač, je istaknuo:

- Znam što se od mene očekuje u borbi pod koševima, znam svoj posao i spreman sam za izazove. Mislim da smo za HT Premijer ligu složili jako dobru ekipu.

Trener Jurić nije krio zadovoljstvo raspletom situacije između dvije sezone

- Kada se sjetim kako je izgledao početak priprema lani, kada vidim koliko igrača ima, moram biti zadovoljan. Očekujemo još razigravača, no za sada s imenom ne bih dok se stvari ne poslože do kraja.

Predsjednik Burić je još jednom progovorio o ambicijama kluba.

- Ambicija je da navijači budu zadovoljni, a poznajući naše navijače to je naslov prvaka. Poznajući ligu ja bi bio zadovoljan da budemo ozbilji suparnici svima koji žele biti prvaci. Za prvu godinu to je realan i opravdan cilj.

Više informacija saznajte iz video priloga: