Europa i Svijet
Anzulović: Pristupom i borbom za ovaj grb želimo privući još gledatelja

Anzulović: Pristupom i borbom za ovaj grb želimo privući još gledatelja

Autor: Teo Cilar

Zadovoljstvo nakon uvjerljive pobjede Splita protiv Vršca nije se moglo skriti.

Nakon uvjerljive pobjede Splita protiv Vršca rezultatom 87:69 u utakmici u kojoj je Split imao i 36 poena prednosti, trener Vladimir Anzulović i jedan od najboljih na terenu, Tomislav Gabrić bili su vidno zadovoljni prikazanim.

- Čestitke mojim igračima i Vršcu, znam u kakvim su problemima. Ovo nam je prva utakmica, vidjet ćemo hoćemo li moći ovako u kontinuitetu. Momci daju sve od sebe, ovo im je neka nagrada. Tu smo da radimo kao do sada, da ne poletimo, ali meni je lakše kada imam ovakve momke. Nadam se da ćemo pristupom i borbom za ovaj grb privući i veći broj gledatelja, rekao je zadovoljni trener Splita Vladimir Anzulović.

Tomislav Gabrić briljirao je na parketu.

- Čestitao bi svojoj ekipi na pobjedi. Odradili smo skoro sve što smo se dogovorili. Osjećaj zbog premijere na Gripama? Uh, dobro je da nisam izgorio koliko sam to čekao.

Trener gostiju Branko Maksimović sipao je komplimente na račun Splita.

- Split se pomalo vraća gdje i pripadaju. Kolega radi odličan posao, napravio je odličnu selekciju. Imamo dosta mladu ekipu bez iskustva, osam igrača koji nisu igrali na ovom nivou. Izgledali su kao loptice na fliperu, odbijali su se od igrača. Tužan sam jer nismo ispoštovali povijest kakvu ova dvorana ima. Iskoristio bi ovu priliku da čestitam Dinu na ulasku u Kuću slavnih. Mislim da je Split ozbiljan kandidat za borbu za prva četiri mjesta.

Inače, prije utakmice iz ruku kapetana "Žutih" Matea Kedže cvijeće i prigodne poklone dobila je najbolja hrvatska maratonka Dina Levačić, koju su gledatelji burno pozdravili.