Europa i Svijet
Hrvatska
Balado o dolasku Marija Fantine: Oduševljeni smo!

Balado o dolasku Marija Fantine: Oduševljeni smo!

Autor: 057info

Tvrd je, pametan, vješt igrač.

Trener košarkaške momčadi Arkansas State University Mike Balado, nekadašnji pomoćnik jednog od najvećih košarkaških trenera današnjice Ricka Pitina, komentirao je u američkim medijima najavu dolaska zadarskog košarkaša Marija Fantine u njihove redove, piše portal 057info

- Oduševljeni smo što se Mario priključio našem programu. Tvrd je, pametan, vješt igrač koji može doprinijeti našoj igri čim stupi u kampus. Donijet će nam napredak u snazi, voli dodavati loptu i pucati iz svih pozicija. Kao trener, imam mnogo opcija na koji način priključiti Marija našoj grupi veterana u kojoj su Marquis Eaton, Caleb Fields i Christian Willis. Uzbuđen sam što mu mogu izraziti dobrodošlicu u Arkansasu, rekao je Balado.

Kada spominje veterane, treba znati da se radi o momcima od dvadesetak godina, ali su "veterani" jer su već dvije ili tri godine u sastavu sveučilišne momčadi.

Amerikanci su dobili izjavu i od nekadašnjeg trenera Zadra Ante Nazora.

- Mario je vrlo talentiran, strastven i posvećen sportaš. Svestran je bek koji voli pripremati pozicije za šut suigračima, ali i sam dobro šutira. Arkansas dobiva izvrsnog igrača koji će imati pozitivan stav i naporno raditi da bi svakog dana bio još bolji, rekao je Nazor.