Time-out
Bostic se emotivnom porukom oprostio od Zadra i navijača

Bostic se emotivnom porukom oprostio od Zadra i navijača

Autor: Teo Cilar

Iako je u Zadru bio kratko, ostavio je dubok trag.

Svemu lijepome dođe kraj, a kako kaže Neda Ukraden u popularnoj pjesmi "Došlo doba da se rastajemo", došao je trenutak rastanka Joshue Bostica i KK Zadar.

Bostic se emotivnom porukom oprostio od Zadra i navijača, a posljednji puta će pred zadarske navijače istrčati 28. siječnja u susretu HT Premijer lige u derbiju protiv Cedevite. 

Za navijače i grad Zadar!

- Koje smo nevjerojatno vrijeme imali. Kada sam došao u Zadar, pričao sam sa mnogo navijača koji su mi rekli da se nadaju da će opet biti uzbuđeni zbog košarke. Pričali su mi o sjajnoj povijesti koju je ovaj klub imao. Od prvog dana kada sam došao u Zadar, vidio sam sve grafite i znakove sjajne podrške koju ovaj grad ima prema svom klubu. Odmah sam znao da želim dati sve što mogu  da vratim tu strast i vatru natrag.

Mnogim ljudima s kojima sam razgovarao u gradu rekao sam da je jedina stvar koju im mogu obećati da ću se boriti svake večeri pa da opet budu uzbuđeni podržavajući nas. Ono što nisam znao, da ću u nekoliko sljedećih mjeseci vidjeti grad koji gori od želje da da podršku svojoj momčadi kakvu nikada prije nisam vidio. Navijači Zadra pokazali su mi  stranu košarke kakvu sam sanjao odrastajući kao dječak. Igrajući ispred svih vas bilo je doslovno najbolje navijanje koje sam doživio u mojoj karijeri. I za to, velim vam hvala! To nikada neću zaboraviti, a grad Zadar će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu!

Nažalost, profesionalni sport uvijek ima dvije strane, sport i posao! Znam da ovo neće svi razumijeti i da će me neki voljeti, a neki mrziti, ali to je ok, prihvaćam sve to. Donio sam odluku koja je najbolja za moju obitelj, a moja obitelj uvijek dolazi na prvom mjestu. 

Pročitao sam nešto što je jedan navijač napisao o mojoj situaciji i što je vrlo istinito. "Ljudi dolaze i odlaze, ali Zadar živi vječno". Da, odlazim iz Zadra, ali vatra i strast ovog grada će živjeti dalje. 

Još jednom hvala što ste bili najbolji navijači pred kojima sam ikada igrao!

">

Emotivan oproštaj, a sigurni smo kako će se navijači dostojno oprostiti od njega u nedjelju na susretu protiv Cedevite.