Intervjui
Carter: Uživam u Zadru, bilo bi lijepo da mi klub ponudi ugovor na još godinu dana

Carter: Uživam u Zadru, bilo bi lijepo da mi klub ponudi ugovor na još godinu dana

Motor zadarske momčadi.

U intervjuu za portal Sport 023 motor momčadi Zadra Justin Carter je opciju ostanka u Zadru ostavio otvorenom, štoviše... 

- Sve je dobro, pogotovo sada kada je vrijeme sve ljepše i možemo više boraviti vani. I kada su otvorene terase kafića. Volim piti kavu s prijateljima i šetati uz more. Što se košarke tiče, uživam igrajući je. Igramo sve bolje, osvojili smo Kup i zadovoljan sam svime. Ugovor mi ističe krajem sezone i bilo bi lijepo da mi Zadar ponudi ugovor na još jednu godinu. Ovdje se osjećam jako ugodno i mogu se zamisliti u dresu Zadra i u budućnosti. Vidjet ćemo kada sve završi, kakve ću ponude imati pa ću donijeti odluku, rekao je Carter i potvrdio kako ga iz kluba još nitko po ovom pitanju nije kontaktirao. 

Zapalio je iskru ovom izjavom, a onda otišao i korak dalje.

- U ABA ligi do kraja sezone moramo biti kompetitivni svaku utakmicu, boriti se i dati sve od sebe, kako protiv jačih momčadi, tako i protiv onih sličnijih nama. U prvenstvu Hrvatske moramo biti svjesni da će sve momčadi protiv nas biti maksimalno motivirane. Mi smo "the team to beat", momčad koju svi žele pobijediti. I zato svakog protivnika moramo maksimalno respektirati i odigrati najbolje što možemo, bez obzira je li riječ o Ciboni i Splitu ili Dubravi i Zaboku.

Može li koliko bi Zadru i Zadranima značilo osvajanje naslova prvaka?

- Suigrači su mi pričali o tome. Pretpostavljam da bi to bilo nešto posebno, ulazak u povijest je nešto što vam nitko nikada ne može oduzeti.

Cjelovito izdanje intervjua možete pročitati ovdje.