Hrvatska
Time-out
Cedevita Junior i Entrio dogovorili suradnju!

Cedevita Junior i Entrio dogovorili suradnju!

Autor: L.T. Photo: KK Cedevita Junior/Entrio

Jednostavnija prodaja ulaznica

U nastojanju da unaprijede iskustvo košarkaških zaljubljenika i prošire sportsku zajednicu, Entrio i KK Cedevita Junior ponosno najavljuju suradnju za jednostavniju prodaju ulaznica. Ova suradnja omogućit će navijačima jednostavan i brz način kupnje ulaznica za sve klupske utakmice.

Admir Sinani, voditelj prodaje u Entriju, izrazio je zadovoljstvo dogovorom: 

“Sretni smo što možemo proširiti sportsku zajednicu na Entriju i poželjeti dobrodošlicu KK Cedeviti Junior. Vjerujemo da će naši korisnici uživati u jednostavnosti i praktičnosti kupnje putem naše platforme.”

S druge strane, Tomislav Zebić, direktor KK Cedevite Junior, naglasio je važnost suradnje za imidž kluba: “Nakon što smo postavili temelje i postali najpoželjnija destinacija za vrhunske mlade igrače, ove godine smo odlučili dodatno poraditi na našoj reputaciji jer nam je cilj konstantno rasti. Želimo omogućiti svim navijačima, kako klupskim tako i gostujućim, da u tri klika dođu do željenog papira ili dokumenta.”

Ova suradnja predstavlja značajan korak naprijed za klub, omogućujući navijačima jednostavniji pristup ulaznicama i unapređenje ukupnog iskustva gledanja utakmica a ima i ekološku notu s obzirom da za dolazak u dvoranu ulaznicu nije potrebno isprintati već je na ulazu dovoljno pokazati QR kod preko mobitela - što naravno ne isključuje slobodu ispisa svim ljubiteljima papira. 

Osim online prodaje u bilo kojem dijelu svijeta, Entrio ima raširenu mrežu partnera kod kojih je omogućena fizička prodaja karata a možete ih pronaći na linku. Ulaznice za utakmicu s MZT-om su u prodaji na ovoj poveznici

Raspored utakmica Cedevite Junior je dostupan tu!